Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Informatie over ruilen, terugbetalingen en voorwaarden

Ruilen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op en stuur uw artikel naar Boek met duidelijke gebruikssporen CD, DVD, VHS-band, software, videogame, cassettebandje of vinylplaat die is geopend. Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout. Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd Cadeaubonnen, downloadbare softwareproducten, Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen.

Playstation 4 controller Blauw oranje

Goedkoopste van NL!

Breedste en goedkoopste assortiment

Betrouwbaarheid

Keurmerk van Stichting WebwinkelKeur

Klantenservice

Elke dag van de week

Levering

GRATIS verzending in heel Nederland!

Terugbetaling

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Uitzonderingen

Late of ontbrekende terugbetalingen . Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Cadeaus

Geschenken, als het artikel bij aankoop als cadeau was gemarkeerd en rechtstreeks naar u werd verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u gemaild. Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd toen het werd gekocht, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever en zullen zij je retourzending te weten komen.

Switch v2 2

We helpen je graag verder

Heb je vragen  nodig over je terugbetaling of retournering?  Dan helpen we je natuurlijk graag verder. Neem ook eens een kijkje bij de veelgestelde vragen, wellicht wordt je vraag hier toegelicht. Of neem contact met ons op door middel van onderstaand formulier.

Aslan Gaming Groningen

Informatie

Ma – Zo van: 12:00 t/m 20:00
Voor het maken van een afspraak en het afhalen van producten, graag telefonisch contact met ons op nemen.

(Geen bezoekadres)
Kalmarweg 14-3,
9723 JG Groningen

Aslan Gaming KvK: 76036596

Contactformulier