Aanbieding!

SenseCAP M1 Helium Miner Hotspot EU868- Nieuw / Geseald!

1,199.00

Wat je kan verwachten van Aslan Gaming:

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen gratis bezorgd
Standaard 2 maanden garantie
14 Dagen bedenktijd
Ruime aanbod aan games en accessoires vanaf €8,99

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Wat is Senscap M1?
SenseCAP M1 is een hoogwaardige, gebruiksklare LoRaWAN indoor gateway die compatibel is met Helium LongFi Network. SenseCAP M1 kan binnen een paar eenvoudige stappen en binnen enkele minuten verbinding maken met The People’s Network en helpt u LoRa-applicaties te bouwen tegen lage kosten. SenseCAP M1 biedt kilometers draadloze netwerkdekking en datatransmissiecapaciteit voor LoRa/LoRaWAN-apparaten. Het helpt je lid te worden van en bij te dragen aan de infrastructuur van The People’s Network terwijl je profiteert van de voordelen van de Helium-gemeenschap.

Functies:

Handige installatie voor Helium Network. 6 stappen, 5 minuten, klaar om te gaan.

Mogelijk gemaakt door volwassen hardwareoplossingen. Raspberry Pi 4 (2G/4G/8G RAM) en WM1302/WM1303 (Semtech SX1302/SX1303) basisband LoRa-chip.

Beveiligd en betrouwbaar. Ingebouwde ECC608-cryptochip, hoogbeveiligde authenticatie en betrouwbare connectiviteit.

Automatische online upgrades. Automatische OTA-upgrades, zonder handmatige bediening.

Diagnose op afstand. Ingebouwd diagnosemechanisme op afstand, efficiënte online ondersteuning.

64 GB grote opslag. 64 GB MicroSD-kaart grote opslag, verlengt de levensduur van de gateway en voldoet aan de geheugenvereiste van mogelijke upgrades.

Efficiënte koeloplossing. Aluminium behuizing met een koellichaam en koelventilator aan de binnenkant, voor een langdurige en stabiele werking.

Meerdere accessoires. Glasvezelantenne, schuifpad voor installatie van schuifstangen en toekomstige buitenbehuizing, enz.

Handige installatie naar Helium Network
SenseCAP M1 is superhandig in gebruik. Je kunt je SenseCAP M1 gemakkelijk naast je ramen plaatsen of aan de muur bevestigen. Het wordt ook aanbevolen om gateways op 350-400 meter afstand van elkaar te plaatsen om de netwerkdekking te vergroten en meer winst te behalen.

Als een Helium-compatibele gateway met ingebouwde Bluetooth, kun je de SenseCAP M1 gemakkelijk en binnen enkele minuten instellen met de Helium-app op je smartphone door 6 eenvoudige stappen te volgen (zie gedetailleerde instructies op de SenseCAP M1 Wiki-pagina). SenseCAP M1 ondersteunt zowel WiFi- als Ethernet-verbinding met internet.