PS5 kopen

Wil jij een PS5 kopen? Dan ben jij waarschijnlijk niet de enige. Deze nieuwe Playstation is namelijk erg populair. En dat is ook niet zo gek, want met deze nieuwe uitvoering kun je namelijk veel meer dan de PS4. Beter geluid, ongelofelijk snel en adembenemend realistisch. PS5 kopen voor een voordelige prijs mét garantie? Dan moet je bij ons zijn.

Playstation 5 825GB DISC + Controller | NIEUW IN VERPAKKING – €899!

Playstation 5 Disc

Laden gaat sneller dan ooit dankzij een ultrasnelle SSD. Er staat een hele nieuwe generatie geweldige PlayStation-games voor je klaar, waar je nog dieper in kunt duiken dankzij ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audio.

Playstation 5 Digital

Laden gaat sneller dan ooit dankzij een ultrasnelle SSD. Er staat een hele nieuwe generatie geweldige PlayStation-games voor je klaar, waar je nog dieper in kunt duiken dankzij ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audio.

PS5 kopen: dit kun je ermee

Als je gaat gamen, wil je natuurlijk genieten van de beste kwaliteit. Zowel het beeld als het geluid. Met de Playstation 5 geniet je van het beste geluid, zo vergeet je alles om je heen en focus jij je alleen nog maar op de game. Ervaar het geluid met een koptelefoon. Adembenemend realistisch dat is hoe deze ps5 console beschreven wordt. Speel games alsof je zelf in de game bevindt. Door de ingebouwde microfoon, kun je eenvoudig met andere spelers communiceren. Je schakelt de microfoon ook gemakkelijk weer uit, als je je op je game wil concentreren. Een nieuwe PS5 game installeer je heel snel door de ultrasnelle SSD. Zo haal je alles uit je speelsessies en ben je geen kostbare tijd kwijt aan het laden.

Een tweede leven voor onze producten

Er worden tegenwoordig veel spullen weggegooid en dat is natuurlijk zonde. Het is beter om spullen een tweede leven te geven. Wij helpen je dan ook graag bij het vinden van een geschikte PS5 om te kopen. Waarom altijd spiksplinternieuw kopen, als je een net zo goed werkende variant kunt kopen voor veel minder geld? Je slaat namelijk ook nog eens twee vliegen in een klap. Het is zowel goed voor jouw portemonnee als voor het milieu! Verleng de levensduur van de PS5 en koop je nieuwe Playstation bij Aslan Gaming.

PS5 kopen bij Aslan Gaming

Bij Aslan Gaming kun je terecht om goedkoop een PS5 te kopen. Naast de Playstation 5, kun je ook terecht voor de PS4 en PS4 games, maar ook voor Xbox One consoles en xbox one games. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan wordt je bestelling morgen gratis bezorgd. Op onze producten zitten minimaal 2 maanden garantie. Toch niet tevreden met het product? Je hebt 14 dagen bedenktijd. Een PS5 kopen is nog nooit zo makkelijk geweest.